SECUNITY ER EN FRIVILLIG GRUPPE

SECUNITY gruppen er en samling af kvinder og mænd i alderen fra 18 og opefter. Alle kan blive en del af vores gruppe, hvis man skulle få lyst til at yde et stykke gratis “arbejde”.

SECUNITY kan stå for alt jeres sikkerhed, men også være en del af et sikkerheds team. Det, vi kan tilbyde jer er kompetente sikkerhedsfolk, der er ens klædt i poloshirts, sorte bukser og sorte sko.

SECUNITY’s folk har alle hvad der kræves for at de må stå for sikkerheden. Samtidig kan vi også tilbyde kompetente førstehjælpere som kan være de første på stedet til at kunne stabilisere tilskadekommende i det omfang de nu engang har kompetencer til.
Alle medlemmer har udført sikkerheds- og/eller security-opgaver før. Så de ved præcis, hvad de skal gøre, for at opgaven bliver udført ordenligt og professionelt. Alle vores medlemmer har erfaring indenfor rundering, koncert/frontstage, VIP/backstage og sikkerhedstjek.

SECUNITY klæder altid sine medlemmer ordentligt på til den enkelte opgave. Dette betyder, at SECUNITY selv har alt, der skal bruges til en sikkerhedsopgave (Radioer – Tøj – Sikkerhedsveste osv.)